Política

Ambient preelectoral en la reinauguració de la seu socialista de Banyeres

Alarte preveu recuperar l'alcaldia d'Alcoi en les properes eleccions locals.

La reinauguració de la seu socialista de Banyeres de Mariola en el migdia de dissabte 24 de juliol pel secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, ha estat marcada per l'ambient preelectoral a 300 dies escassos d'una nova cita amb les urnes.

En la seua al·locució, Alarte glossava la transcendència dels 135 anys d'implantació de les idees socialistes en la vida sòcio-política estatal, que han ajudat a millorar-la en tots els aspectes, ressaltant que l'acte es corresponia amb «la campanya electoral més llarga viscuda per la democràcia valenciana» al considerar necessari «el canvi polític al País Valencià que done pas a temps diferents».

Per Alarte, el govern valencià es troba en estos moments «absent» amb un president «captiu i marcat per la seua situació personal», el que no li permet realitzar la seua funció com a governant al capdavant dels valencians. «Es fa necessari un canvi polític per a potenciar un nou impuls econòmic, transformar la terra i millorar la societat valenciana», ha afegit el secretari general dels socialistes valencians.

Després de la seua visita a les poblacions de Muro i Banyeres de Mariola, Alarte preveu un augment de les expectatives electorals socialistes en l'Alcoià-Comtat amb un «possible canvi de color polític» a Alcoi, «moltes possibilitats de tornar a governar» a Banyeres i un «augment substantiu amb una major presència política» a Muro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia