Política

El Bloc de Torrent s'oposa a l'aprovació dels comptes del 2007

A la darrera sessió plenària celebrada pel consistori de la localitat més gran de la comarca de l'Horta, el Bloc Nacionalista Valencià va estar l'única força política que va manifestar-se en contra de l'aprovació dels comptes generals del 2007, per considerar el seu síndic portaveu, Vicent Beguer, que no s'avenen a forma.

Per a Beguer, tot Pressupost ha de tindre uns objectius, a l'igual que les partides que el composen. No fixar objectius en les partides pressupostàries és fer un brindis al sol, «si ens trobem en esta situació em fa l'efecte que el PP entén els Pressupostos i la presentació dels Comptes Generals, com un mer tràmit, un expedient que s'ha de passar ràpid i a ser possible en èpoques estivals i coincidint amb les festes locals», assegura el regidor nacionalista.

Per al polític de l'oposició, «no és un exemple de gestió que sobre el Compte General de les diferents àrees, delegacions o programes, diguen que no s'han fixat objectius, que no existixen i no poden medir-se. L'exemple més clar de la política sense objectius i per tant sense control la veiem en 2008 i 2009, amb liquidacions i romanents negatius de tresoreria molt preocupants que comprometen greument el futur econòmic de la Corporació i la seua estabilitat econòmica».

Per al Bloc Nacionalista Valencià, el 2007 va ser un any de gestió compartida entre PSOE i i l'actual govern del PP, però el Compte General que va estar aprovat definitivament amb el vost favorables dels dos partits en qüestio, l'han elaborat els actuals gestors, i és per això que Beguer opina que és per tant responsabilitat del PP i d'aquells que el voten favorablement.

Finalment, l'única força política que ha mantés el sentit del vot en contra de l'aprovació de l'exercici 2007, ha estat el Bloc, en considerar que han faltat objectius i «sense objectius no sabem on anem, o millor dit no saben on van els que ara governen el poble».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.