Política

Bolaños diu que encara “és aviat” per decidir si Sánchez serà present a la taula de diàleg

El ministre de la Presidència insisteix que la reforma de la sedició no és una prioritat per al 2021

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat aquest dijous en una entrevista a la Cadena Ser que encara “és aviat” per decidir si el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, serà present a la taula de diàleg que es reunirà previsiblement el 16 o 17 de setembre a Barcelona. En una entrevista a la Cadena Ser, Bolaños ha recordat que el president espanyol ja va ser present a la primera reunió de la taula, i ara els equips dels dos governs estan treballant per determinar “la composició de les delegacions”.

Bolaños també ha insistit –com va fer dimarts a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres- que la reforma del delicte de sedició no és una de les prioritats que el seu executiu ha fixat per al que queda d’any. No consta al pla normatiu del 2021 i “la prioritat en aquests quatre mesos clarament és el creixement econòmic i la recuperació social”. Ha destacat que un terç de les 150 lleis i decrets que l’executiu vol aprovar són compromisos amb la Comissió Europea i vinculats als fons europeus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.