Política

Giró anuncia que el Govern aprovarà els Pressupostos a principis de novembre

El conseller d’Economia assegura que l’objectiu és que entrin en vigor l’1 de gener de 2022

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha anunciat que el Govern aprovarà els Pressupostos de la Generalitat per al 2022 els primers dies de novembre, i que després de portar-los al Parlament, “entraran en vigor l’1 de gener de 2022”.

Giró ha precisat quan seran aprovats els Pressupostos en resposta a una pregunta en la sessió de control del Parlament a l’Executiu català que li ha plantejat la diputada del PSC Alícia Romero.

El conseller d’Economia ha indicat que el Govern gaudeix de bona salut i que “està d’acord” internament en el contingut pressupostari, cosa que ha volgut contrastar amb la necessitat que ha tingut el govern de PSOE-UP d’aconseguir un pacte amb caràcter previ a la seva aprovació entre els socis de l’Executiu.

En resposta a la pregunta de la diputada Alícia Romero, Giró ha precisat que “a primers de novembre” seran aprovats els Pressupostos del 2022 per part del Consell Executiu de la Generalitat, i que a continuació seran portats al Parlament.

La intenció, ha dit, és que “entraran en vigor l’1 de gener de 2022”, ha precisat el conseller Jaume Giró, que ha aprofitat el temps que tenia per respondre la pregunta de la sessió de control per puntualitzar una afirmació que sobre la seva persona va fer el líder del PSC, Salvador Illa, durant el Debat de Política General.

Giró ha dit que ve d’una família humil de Badalona, i que durant els 32 anys que ha treballat en empreses privades “ningú m’ha regalat gens, i estic molt orgullós d’on vinc”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia