Política

Casado diu que el PP portarà la Llei de lloguer al TC i avança que no s’aplicarà a les comunitats on governa

El líder del PP creu que la llei acabarà fent augmentar els preus del lloguer

El líder del PP, Pablo Casado, ha avançat aquest dimecres que la seva formació portarà la nova Llei del lloguer al Tribunal Constitucional (TC)i no l’aplicarà a les comunitats on governa. En una entrevista a Telecinco, Casado ha qualificat la llei de “comunista”, que “expropia” les propietats privades dels ciutadans, que genera “inseguretat jurídica” i que afecta la “llibertat individual i la propietat privada”. El govern de Sánchez, ha dit, actua amb un “intervencionisme suïcida” perquè “al final la gent no posarà pisos a lloguer i el preu augmentarà”.

Respecte a les ajudes, ha afirmat que “són menys que les que planteja el PP” que quan va governar, entre 2013 i 2016, va posar “2.500 milions d’euros d’ajudes al lloguer”. “Ara el que han anunciat es que seran entre 600 i 800 milions”, ha dit. “No és una qüestió de donar ajudes, que acaben augmentant el preu del lloguer, sinó de donar seguretat perquè els inversors vinguin i els joves tingui feina”, ha dit.

Segons Casado, el PP és partidari que tothom faci “el que li doni la gana amb el que és seu” i també amb el pis, i per tant “no s’aplicarà” a les comunitats autònomes on governen els populars. “Ho portarem al Tribunal Constitucional”, ha dit, perquè “Sánchez és ostatge dels seus socis radicals de Podem, ERC i Bildu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.