Política

ERC demana la compareixença al Parlament del coordinador de Rodalies i el president de Renfe

Els republicans volen que Macías i Táboas donin explicacions sobre el caos ferroviari dels últims dies

El grup parlamentari d’ERC ha registrat a la mesa de la comissió de Polítiques Digitals i Territori dues peticions de compareixença perquè el coordinador de Rodalies, Pere Macías, i el president de Renfe, Isaías Táboas, donin explicacions sobre el caos ferroviaris dels últims dies. Els republicans han demanat aquest dimecres que Macías i Táboas exposin al Parlament el seu punt de vista també sobre la manca d’inversions en el servei de la infraestructura de la xarxa ferroviària catalana. El president del Govern, Pere Aragonès, ha qualificat aquest dimarts d’ “inacceptable” la situació que es viu al servei de Rodalies, i ha acusat la ministra de Transports, Raquel Sánchez, d’estar “desapareguda”.

“A qui toca assumir responsabilitats polítiques no se l’ha vist enlloc. On és la ministra?”, ha preguntat Aragonès de manera retòrica, durant la sessió de control d’aquest dimecres al ple del Parlament. El president ho ha exclamat durant la resposta al líder del grup d’ERC, Josep Maria Jové, que ha tornat a reclamar el “traspàs complet” del servei ferroviari.

Avui mateix la ministra Sánchez ha defensat que té una “implicació total des del primer dia” en la cerca d’una solució a la vaga de maquinistes de Renfe. En una entrevista a Onda Cero, Sánchez ha respost a Aragonès que està fent “tot el possible per solucionar la situació de conflictivitat” i treballa per resoldre-la “al més aviat possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia