Política

Albiach: “Si ningú ens truca, presentarem una esmena a la totalitat contra els pressupostos”

La presidenta d’En Comú Podem creu que el Govern “s’equivoca” en presentar uns comptes de “caixa o faixa”

La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha afirmat que si el Govern no els truca per negociar els pressupostos presentaran una esmena a la totalitat. En una entrevista a ’Catalunya Ràdio’, Albiach però ha mostrat la disposició dels comuns a negociar-los “independentment del que facin la resta de partits”. Fins al 22 de novembre hi ha temps per decidir si els grups presenten esmena a la totalitat i els comuns estaran pendents de si el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “aixeca el telèfon” i els truca. D’aquesta manera, s’ha distanciat de la posició del PSC, que està disposat a facilitar els comptes “a canvi de res”. També ha criticat que el Govern “s’equivoca” en presentar uns comptes de “caixa o faixa”.

Albiach ha afirmat que el seu grup està “ara mateix” en una esmena a la totalitat contra els pressupostos “condicionada” a poder negociar. I ha posat sobre la taula els 5 eixos que volen tractar amb el Govern: un país de trens, que els ciutadans tinguin accés a un psicòleg públic, destinar recursos per a un dentista públic, reindustralització i llei de barris verds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.