Política

Cs veu “teatre” entre el PSC i la CUP sobre qui acabarà aprovant els pressupostos

Carrizosa critica que els socialistes estiguin “rondant” Aragonès: “Sorprèn i decep”

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha criticat el que considera “teatre” entre el PSC-Units i la CUP-NCG sobre la negociació dels pressupostos de la Generalitat per a l’any 2022. “Escenifica una baralla entre la CUP i el PSC per veure qui serà la crossa d’Aragonès per a l’aprovació segura d’aquests pressupostos”, ha dit en una roda de premsa. Carrizosa ha valorat així que els anticapitalistes hagin decidit internament presentar una esmena a la totalitat als comptes presentats pel Govern, la qual cosa n’impediria la tramitació al Parlament.

El dirigent taronja ha explicat que ells també presentaran una esmena a la totalitat i que serà “de veritat” i no un element de negociació. “Nosaltres no la retirarem”, ha advertit, ja que consideren que els pressupostos que vol aprovar al Govern “són dolents i no variaran substancialment sigui mitjançant la intervenció del PSC o de la CUP”. Per això, ha instat Vox i el PP català a dur-los conjuntament davant del Consell de Garanties Estatutàries, ja que hi detecten possibles irregularitats.

Els socialistes, com els comuns, s’han ofert reiteradament a la Generalitat per negociar els comptes del 2022, però fins ara l’executiu de Pere Aragonès ha apostat públicament per aprovar-los només amb la CUP. Carrizosa, però, ha lamentat que “sorprèn i decep que un partit constitucionalista com el socialista també estigui rondant Aragonès”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia