Política

Rufián: “Ayuso està molt a prop de repartir banderes d’Espanya a les portes dels ambulatoris tancats”

El portaveu d’ERC reclama que la Conferència de Presidents adopti mesures d’acompanyament i ajuda a la restauració

El portaveu d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, ha criticat aquest dimarts deriva “trumpista” de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, contrària a les mesures de restricció o a l’obligatorietat de presentar el passaport covid. En roda de premsa al Congrés, Rufián ha afirmat que Ayuso està molt a prop “de repartir banderes d’Espanya a les portes dels ambulatoris tancats per dir a la gent que així es curen”. “Ja sé que ho fa perquè així guanya eleccions. Aquest és el drama, que Ayuso guanya tancant hospitals i obrint bars”.

El portaveu d’ERC creu que la presidenta de la Comunitat de Madrid només actua per falcar el seu perfil d’oposició al govern espanyol. “Si el govern hagués adoptat altres mesures, Ayuso hauria fet les contràries” i “fent el que fa i diu aconsegueix que tots en parlem, i així guanya”.

Rufián ha fet aquestes manifestacions en una roda de premsa al Congrés on també ha reclamat que les mesures de control i restriccions que s’adoptin a la Conferència de Presidents de dimecres vagin acompanyades d’ajudes per al sector de la restauració i l’oci nocturn.

En aquest marc, ha admès que les restriccions anunciades aquest dimarts per la Generalitat són “dures”, però “puc assegurar que a ningú li agrada tancar l’oci nocturn ni imposar restriccions a l’hostaleria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia