Política

Cs valida a Vilafant el pressupost al PSC

El sí dels dos regidors liberals facilita a l’alcaldessa Cantenys l’aprovació de les previsions

ERC hi diu no i JxV s’absté

El ple de Vilafant va aprovar el pressupost per a l’any 2022 amb els cinc vots a favor dels regidors del PSC, al govern, i els dels dos regidors de Cs, a l’oposició. Aquesta validació dels regidors liberals va deixar sense efecte els vots negatius dels cinc regidors d’ERC, habitualment el suport més ferm del govern. El grup de Junts x Vilafant, amb un regidor, es va abstenir. En aquesta ocasió, els republicans havien posat com a condició per facilitar l’aprovació del pressupost l’aturada del projecte d’ampliació de la carretera de Vilafant a Borrassà, que preveu una variant.

Es va aprovar un pressupost de 5.503.910 euros mantenint les inversions en xifres similars a les de l’any anterior. Per al 2022 s’han pressupostat inversions pel valor de 784.910 euros, que inclouen obres previstes pel Pla Únic d’obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) com ara la remodelació del carrer Empordà, la millora dels drenatges de la zona del pavelló i de la plaça de Les Hores i la inversió anual de millora de la xarxa d’aigües. En aquest mateix paquet d’inversions també s’han incorporat 50.000 euros per destinar-los als cinquens pressupostos participatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia