Política

Puigneró nega una “purga” als Mossos

També dona “tot el suport” al conseller Elena

El vicepresident defensa que cada departament decideix el seu equip de confiança

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha negat que s’hagi fet una “purga” als Mossos, tal com ha denunciat el PSC, Cs i PPC. En una entrevista a Ràdio 4 i La 2, s’ha mostrat especialment crític amb els socialistes catalans i ha lamentat que Salvador Illa “vulgui fer política amb els Mossos”. “Té una actitud un punt irresponsable respecte a la policia catalana”, ha afegit. Puigneró ha donat “tot el suport” al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en la decisió de remodelar la cúpula dels Mossos. I ha defensat que cada departament decideix qui són els seus secretaris generals i directors generals.

El PSC també ha demanat la compareixença de Puigneró al Parlament després que informacions periodístiques apuntin que s’haurien esborrat correus electrònics relacionats amb la investigació sobre Laura Borràs al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Puigneró ha respost que no li consta que això hagi passat i ha assenyalat que els Mossos tenen els seus propis sistemes d’informació independents del Centre de Telecomunicacions. El vicepresident ha dit que vol veure exactament per què se li demana la compareixença, i ha afegit que si els grups aproven la petició, anirà al Parlament a donar explicacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.