Política

Bolaños fa una crida a la “responsabilitat” dels grups per aprovar la reforma laboral

Diu que treballa amb “tots” ells

El ministre de Presidència confia que el Congrés la convalidarà

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha fet una crida a la “responsabilitat” dels grups parlamentaris per aprovar la reforma laboral dijous al Congrés. En una atenció als mitjans aquest dilluns després de reunir-se amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, Bolaños ha dit que treballa amb “tots” els partits per aconseguir convalidar-la i ha confiat que s’aconseguirà que la cambra baixa doni llum verda a l’acord del govern espanyol amb els agents socials. El ministre de Presidència ha explicat que demà dimarts es reunirà amb els sindicats i ha insistit que és “essencial” que s’aprovi la norma.

D’altra banda, Bolaños ha criticat “l’actitud obstruccionista” del PP amb els fons europeus i ha celebrat que la Comissió Europea hagi “deixat en evidència” el principal partit de l’oposició amb l’enviament d’una carta a l’executiu espanyol en què els felicita pel compliment del pla de recuperació que ha permès l’entrega del primer tram condicionat dels fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.