Política

politica

Mor el senador d’ERC i exalcalde de Gandesa Miquel Aubà

El senador d’ERC i exalcalde de Gandesa (Terra Alta) Miquel Aubà ha mort als 56 anys després de no haver superat una malaltia que li havien diagnosticat fa gairebé dos anys. La notícia de la mort la va confirmar ERC a través d’un comunicat.

Nascut a Gandesa el 1965, Aubà va ser alcalde d’aquesta localitat entre el 1999 i el 2011, com a independent en la candidatura Alternativa per Gandesa-Federació d’Independents de Catalunya; posteriorment, va liderar l’oposició fins al febrer del 2020.

Pagès, viticultor i empresari de professió, Aubà es va presentar el 2015 a les eleccions al Senat, com a cap de llista d’ERC per Tarragona. El president català, Pere Aragonès, va dir que estava “molt trist” per la mort d’Aubà. “Ens deixa un polític compromès amb la seva gent, empàtic, bona persona i de fermes conviccions. Que la terra et sigui lleu, amic”, va escriure a Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia