Política

La falta de quòrum obliga a desconvocar també la comissió de Drets Socials del Parlament

Mónica Ríos (PSC) insta els diputats absents a “reflexionar” perquè “estan perjudicant” la ciutadania

La comissió de Drets Socials també s’ha hagut de desconvocar. Els diputats i diputades d’ERC, Junts i CUP no han assistit a la sessió ordinària, i la presidenta de la comissió, Mónica Ríos (PSC-Units), ha hagut de suspendre la trobada per falta de quòrum, després de donar un torn de paraula als parlamentaris que sí que hi han anat. Ríos ha instat els diputats i diputades independentistes a “reflexionar” perquè, a qui “estan perjudicant”, és a la ciutadania. En aquesta línia també s’han posicionat la resta de parlamentaris que han participat dels torns de paraula. La comissió havia d’aprovar avui el dictamen sobre la proposició de llei d’ampliació de mesures urgents per afrontar l’emergència habitacional.

També s’ha desconvocat la comissió d’Interior, prevista per aquesta tarda.

El Parlament ja havia desconvocat tres comissions que estava previst que se celebressin aquest dimecres. Concretament, les de Cultura –presidida per Dolors Sabater (CUP)-, la Comissió de Polítiques Digitals i Territori –amb Ramon Tremosa (Junts) de president-, i la Comissió de Polítiques de Joventut –presidida per Alba Camps (ERC)-.

En la reunió d’aquest dimarts la Mesa del Parlament ha proposat aturar l’activitat parlamentària fins que la Comissió de l’Estatut del Diputat no emeti un nou dictamen sobre la situació de Pau Juvillà després que la JEC hagi ordenat la retirada de la seva acta. Els tres grups independentistes han donat suport a la proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia