Política

El PP de Gandia es troba fora de joc respecte del tramvia

Amb les declaracions del vicepresident del Consell, Juan Cotino, queda demostrat que a Torró només el mou un interès partidista: que a Gandia li vaja mal per a poder guanyar.

El tinent d'alcalde de Trànsit i Mobilitat de l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat les declaracions realitzades pel vicepresident tercer del Consell, Juan Cotino, sobre l'efecte productiu del futur Tramvia a la mar de Gandia.

Mascarell ha declarat que «la realitat és molt tossuda i al final no es pot amagar que el tramvia és, com diu el conseller, una important inversió productiva per a Gandia», i ha incidit en les contradiccions en que cau el PP de Torró i el conseller d'Infraestructures, Mario Flores, quan van criticar recentment aquest projecte.

El tinent d'alcalde ha volgut recordar a les veus crítiques del PP que el seu partit, al govern de la Generalitat, «està invertint també en aquest tipus de transport a Alacant i a València». «No pot ser que el que es bo per a Alacant i per a València no ho siga per a Gandia».

La postura del vicepresident Cotino posa de manifest que l'oposició de Torró al tramvia «es deu només a un pur interès partidista i a la seua estratègia d'anar contra Gandia, pensant que quan pitjor li van les coses a la ciutat, més opcions pot tindre ell per guanyar les eleccions».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.