Política

Aragonès exigeix la fi de les hostilitats de Rússia cap a Ucraïna i el retorn a la via diplomàtica

El president de la Generalitat diu que les accions militars “comprometen la pau i l’estabilitat”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès , ha exigit “l’aturada immediata de les hostilitats a Ucraïna”. A través del seu compte de Twitter, el president català s’ha sumat a la crida internacional i ha afegit que les accions militars de Rússia “comprometen la pau i l’estabilitat”. “És imprescindible el retorn a la via diplomàtica”, ha afegit. Així mateix, ha manifestat que l’executiu segueix atentament la situació per “poder donar resposta a la preocupant crisi humanitària que se’n pot derivar”. I ha recordat que “Catalunya sempre serà terra d’acollida i de pau”.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha exigit “l’aturada immediata de les hostilitats a Ucraïna”. A través del seu compte de Twitter, el president català s’ha sumat a la crida internacional i ha afegit que les accions militars de Rússia “comprometen la pau i l’estabilitat”. “És imprescindible el retorn a la via diplomàtica”, ha afegit. Així mateix, ha manifestat que l’executiu segueix atentament la situació per “poder donar resposta a la preocupant crisi humanitària que se’n pot derivar”. I ha recordat que “Catalunya sempre serà terra d’acollida i de pau”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.