Política

La UE ja prepara de forma “urgent” un tercer paquet de sancions contra Rússia per la invasió d’Ucraïna

Michel diu que cal “mobilitzar immediatament la comunitat internacional” per donar una resposta

La Unió Europea prepara de forma “urgent” un tercer paquet de sancions contra Rússia per la invasió d’Ucraïna. Després de parlar amb el president ucraïnès Volodímir Zelensky, el president del Consell Europeu, Charles Michel, ha confirmat que estan preparant noves represàlies, ja que “les forces russes continuen atacant Kíev”. “Demano al Kremlin que aturi la violència”, ha dit. A més, Michel ha instat la comunitat internacional a “mobilitzar-se immediatament per “protegir el dret internacional.

Els líders europeus han donat aquest divendres de matinada llum verda al segon paquet de sancions econòmiques contra Rússia i que afectaran el sector de les finances, l’energia, el transport, el control d’exportacions, el finançament d’exportacions i la política de visats. Segons el ministre d’Economia i Finances francès, Bruno Le Mair, l’opció d’excloure Rússia del sistema Swift “està sobre la taula” com “un dels últims recursos” per sancionar el règim de Vladímir Putin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia