Política

El Suprem jutjarà Serret per desobediència després que les acusacions hagin renunciat a la malversació

L’exconsellera està a les portes d’entrar en la fase del judici oral

El Tribunal Suprem té previst jutjar l’exconsellera Meritxell Serret per un delicte de desobediència per la seva actuació com a consellera d’Agricultura l’1-O. Segons els escrits de les acusacions als quals ha tingut accés l’ACN, la fiscalia, Vox i l’Advocacia de l’Estat han acceptat la interlocutòria de conclusió de sumari del magistrat instructor, Pablo Llarena, i han desistit a demanar que se la jutgi per malversació, tot i que ERC diu que l’Estat segueix volent formar part del procediment en la causa per desobediència malgrat que queda “deslegitimada per acusar”. Vox acusa Serret va mantenir una “contumaç i continuada desatenció dels mandats i requeriments del Tribunal Constitucional”.

Així, Serret està ara a les portes d’entrar en la fase del judici oral. L’exconsellera va tornar de l’exili després de la sentència del Suprem i de la retirada de les euroordres contra ella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia