Política

La comissària de Drets Humans del Consell d’Europa exigeix que s’aturi “l’assassinat i el patiment” dels civils a Ucraïna

Adverteix que l’atac militar rus vulnera el dret internacional i els drets humans

La comissària de Drets Humans del Consell d’Europa, Dunja Mijatovic, ha exigit en un comunicat emès aquest dimarts que es freni “l’assassinat i el patiment” dels civils a Ucraïna. “L’últim bombardeig de la ciutat de Khàrkiv ha posat al descobert el flagrant menyspreu de les forces russes per la vida civil, amb desenes de persones mortes i ferides i molts objectius civils”, ha expressat la comissària. En aquesta línia, Mijatovic ha advertit que la guerra contra Ucraïna vulnera el dret internacional, els drets humans i dret humanitari. La comissària ha condemnat els bombardejos “indiscriminats” que han afectat a hospitals, escoles i llars, i ha demanat que aquesta “carnisseria” s’aturi immediatament “abans que es perdin més vides innocents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.