Política

Aragonès: “Ens posem al costat de la Sindicatura de Comptes amb la màxima exigència en bona gestió i transparència”

El president del Govern encapçala la presa de possessió del síndic major de la Sindicatura de Comptes, Miquel Salazar

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha presidit aquest dimarts al Palau de la Generalitat l’acte de presa de possessió del nou síndic major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, Miquel Salazar. El cap del Govern ha agraït al nou síndic el seu “compromís” amb les institucions del país, que també és “amb la ciutadania i amb la voluntat d’oferir-los uns serveis públics i una atenció d’excel·lència”, tal com ha defensat. “Ens posem al costat de la Sindicatura de Comptes amb la màxima exigència amb la bona gestió i la transparència”, ha afegit Aragonès. El president ha destacat que tothom pot tenir la “tranquil·litat” que les administracions públiques ofereixen una gestió dels recursos amb “ètica, responsabilitat i eficiència”.

“Tenim el repte de modernitzar i enfortir les administracions públiques, de fer-les més eficients, més properes a la ciutadania i més àgils. I tot això ha d’anar acompanyat d’un mecanismes de control moderns i eficaços, que donin seguretat a la ciutadania i reforcin la confiança envers les institucions públiques”, ha remarcat el president. Aragonès ha afegit que “és en bona part el repte que té davant el síndic major i la resta de membres de la Sindicatura”.

Per últim, el cap de l’Executiu ha encomanat la Sindicatura a “continuar amb la bona feina feta fins ara” i “a seguir millorant per donar resposta a una societat cada vegada més madura i més exigent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.