Política

El Govern, a la Moncloa: “Les relacions ni estan normalitzades ni estan a prop de ser-ho”

Plaja respon a Rodríguez que parlar de “normalització” amb centenars de causes obertes fa “una mica de vergonya”

“Les relacions ni estan normalitzades ni estan a prop de ser-ho”. Així ha respost la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, a la seva homòloga espanyola, la ministra i portaveu de l’executiu, Isabel Rodríguez. Durant la roda de premsa d’aquest dimarts a Palau, posterior al Consell Executiu, Plaja ha respost a Rodríguez que les relacions entre els dos governs no estan “normalitzades”. De fet, Plaja ha afegit que parlar en aquests termes, quan hi ha centenars de causes obertes, “com a mínim” hauria de fer que la Moncloa tingués “una mica de vergonya”. En aquest sentit, Plaja ha reclamat “esforços” a Madrid i “no frivolitzar” sobre una qüestió “tan transcendent” com aquesta.

Així mateix, Plaja ha subratllat que desitjar que passi alguna cosa, o el sol fet de dir-ho, no fa que res succeeixi per “art de màgia”.

D’altra banda, la portaveu de la Generalitat ha traslladat que el president, Pere Aragonès, ha explicat aquest matí a la resta de l’executiu el contingut de la reunió de la conferència de presidents autonòmics de diumenge, sobre la crisi i la guerra d’Ucraïna, amb les propostes que va fer el Govern i els apunts de l’executiu espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.