Política

Una de les ferides catalanes al Iemen, ingressa a la Vall d'Hebron

Un dels ferits catalans en l'atemptat d'aquest dilluns al Iemen, Júlia Vilaró, va arribar ahir a última hora de la nit a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona procedent de l'hospital madrileny Gómez Ulla. El cos de Gabriel Tortosa també va ser traslladat de matinada al tanatori de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, mentre que el fèretre de la seva dona,  María Isabel Arranz, ha estat traslladada a la localitat de Bocos de Duero (Valladolid), per ordre i desig de la seva mare.

A Vilaró, la va traslladar des de Madrid el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), dependent de la Conselleria de Salut de la Generalitat.

Un avió medicalitzat amb un metge i una infermera va volar fins a l'aeroport de Cuatro Vientos de Madrid per recollir a la pacient, i des d'allà va tornar a l'aeroport d'El Prat, on una ambulància de suport vital l'esperava per anar a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Els ferits en l'atac terrorista van arribar ahir al matí des de l'estat del Iemen a l'Hospital Gómez Ulla de Madrid.

S'espera poder traslladar a Barcelona un altre ferit, Esteve Masó Vilanova, que es troba ferit greu, quan el seu estat de salut ho permeti.

La resta de ferits en l'atemptat es troben en ingressats en hospitals de Madrid, excepte una dona basca, en estat molt greu, que es troba encara ingressada en un hospital del Iemen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.