Política

Rússia expulsa divuit empleats de la missió de la UE a Moscou

La notificació de l’expulsió ha estat lliurada a l’ambaixador de la UE a Rússia, Markus Ederer, que ha estat convocat avui al Ministeri d’Exteriors

Rússia ha declarat “persona non grata” 18 empleats de la missió de la Unió Europea (UE) a Moscou, en resposta a una mesura similar presa per Brussel·les, ha informat aquest divendres el Ministeri d’Afers Exteriors de Rússia. “En resposta a les accions inamistoses de la Unió Europea, 18 empleats de la representació de la UE a Rússia han estat declarats ’persones no grates’ i hauran d’abandonar Rússia properament”, ha dit la diplomàcia russa en un comunicat.

La notificació de l’expulsió ha estat lliurada a l’ambaixador de la UE a Rússia, Markus Ederer, que ha estat convocat avui al Ministeri d’Exteriors. “La part russa va cridar l’atenció sobre la responsabilitat de la UE per la destrucció gradual de l’arquitectura de diàleg i de cooperació bilateral que s’havia creat durant dècades”, indica el departament que dirigeix Serguei Lavrov.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.