Política

El PP diu que la proposta de Rajoy sobre la gestió privada del Prat no passa per desmantellar AENA

CATALUNYA

Tot i que el president del PP, Mariano Rajoy, va apuntar dissabte en converses amb diversos mitjans de comunicació que la seva proposta d'introduir el sector privat en la gestió de l'Aeroport del Prat passa per desmantellar de forma "gradual" AENA, avui el PP ha fet marxa enrere en aquesta qüestió.

El portaveu adjunt del PP al Congrés, Vicente Martínez Pujalte, ha assegurat des de la cambra baixa que la proposta de la seva formació no preveu desfer l'ens gestor dels aeroports espanyols sinó tan sols de permetre l'entrada del sector privat per dotar de més qualitat els serveis públics.

"No es tracta de desmantellar res –ha dit- sinó d'introduir gestió privada, que es pot fer des de molts punts de vista", perquè la participació "pot anar des del 100% de gestió a altres percentatges".

En tot cas, Pujalte ha assenyalat que una de les qüestions que el PP "estudiarà" és "si AENA s'ha de mantenir com a empresa pública".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.