Política

Mas proposa Oriol Pujol com a portaveu al Parlament en substitució de Felip Puig

El líder de Convergència Democràtica de Catalunya, Artur Mas, proposarà Oriol Pujol com a nou portaveu del partit al Parlament de Catalunya en substitució de Felip Puig, que ocuparà un càrrec a l'aparell de CDC, segons que han confirmat fonts de Convergència Democràtica.
Mas podria anunciar aquesta decisió avui en la reunió del consell nacional del partit, que es farà a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), i en què també preveu informar sobre el projecte de refundació del catalanisme que ha de presentar públicament en una conferència, el 20 de novembre que ve.

El nomenament del fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol obligarà Felip Puig, l'actual portaveu del grup, a deixar el seu càrrec i a assumir responsabilitats dins de la maquinària de CDC.

A més, el fet que Oriol Pujol, sotsdirector de campanya de Convergència i Unió per a les eleccions generals, sigui nomenat portaveu del partit podria provocar que el segon lloc en les llistes fos ocupat per Pere Macias, en l'actualitat senador de la coalició nacionalista a Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.