Política

Al-Qaida amenaça de nou amb nous atacs als EUA pitjors que l'11-S

La xarxa terrorista Al-Qaida ha amenaçat els Estats Units amb nou atemptats que "faran als nord-americans oblidar els horrors de l'11 de setembre" si Washington no retira les seves tropes de "la terra de l'Islam".

La nova amenaça, difosa en un vídeo a Internet, ha estat fet pel nord-americà Adam Gadahn, que actua com a portaveu d'Al-Qaida i que està acusat en el seu país de traïció, segons la televisió de Qatar Al-Jazira.

En el vídeo apareix el suposat Gadahn amb barba i turbant, exigint que els EUA retiri els seus "soldats i espies" de tots els països musulmans, i deixi de donar suport "de forma moral, militar o econòmica" a Israel.

També insisteix que el president dels EUA, George W. Bush, no permeti el viatge de ciutadans nord-americans a la "terra ocupada de Palestina", posi en llibertat als presoners musulmans i deixi de donar suport als governs "apòstates" dels països islàmics.

En cas de no complir-se les demandes, adverteix el portaveu, "tu i el vostre poble veureu una cosa que us farà oblidar els horrors de l'11 de setembre, l'Afganistan i l'Iraq, així com la lliçó de Virgínia" -en referència a l'atemptat que el 16 d'abril passat va fer un estudiant sud-coreà a la universitat de Virginia Tech on van morir 32 persones-.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.