Política

Joves radicals i l'Ertzaintza s'enfronten al centre de Sant Sebastià

El joves han intentat incendiar un atobús sense èxit

Els incidents entre agents de l'Ertzaintza i simpatitzants de l'esquerra abertzale, que tracten d'impedir la celebració de la manifestació de la Falange a Sant Sebastià, continuen en el centre de la ciutat, que roman totalment tallada el tràfic.

Intenten cremar un autobús
Un helicòpter de l'Ertzainzta sobrevola la zona en què els joves han llançat diversos coets i han creuat diversos cotxes i un autobús, que han intentat incendiar sense èxit.
També han cremat nombrosos contenidors en diversos carrers del centre, que connecten amb el Boulevard, cosa que impedeix l'accés amb vehicle a aquesta zona, on s'havia de celebrar a les cinc de la tarda una manifestació de la Falange en favor de la unitat nacional.

No hi haurà manifestació
El departament basc d'Interior ha indicat que mentre persisteixin els incidents no començarà la marxa convocada per la Falange, a la qual havia d'assistir Ricardo Sáenz de Ynestrillas, líder de la força d'ultradreta Alianza para la Unidad Nacional.

Els incidents han començat sobre les 16:15 hores quan agents antidisturbis de la Policia basca han dispersat centenars de joves que participaven en el "festival antifeixista" convocat per col·lectius com ANV, Batasuna, Segi o LAB, i que tractaven d'impedir la manifestació de la Falange.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.