Política

L'etarra que va abandonar un cotxe a Ayamonte i un taxi a Torreblanca és la mateixa persona

Ander Múgica Andonegi és l'etarra que va abandonar un cotxe amb explosius a Ayamonte (Huelva) i va fugir d'un taxi, en veure un control, a la localitat de Torreblanca (Castelló). Així ho confirmen les empremtes trobades pel laboratori de Criminalística de la Guàrdia Civil.

L'anàlisi de Criminalística va permetre identificar diferents empremtes del retrovisor del cotxe d'Ayamonte com les de Múgica Andonegui, de 24 anys i natural de Sant Sebastià. Aquestes empremtes coincideixen amb les dels folis apareguts a dins de la motxilla que es va deixar en el taxi.

Ander Múgica figura a la pàgina web de la Policia com un dels terroristes més buscats. Va ser detingut el vespre del dia de Reis de 2002 al costat de cinc joves més acusats de formar un grup de 'kale borroka' a Guipúscoa. El jutge de l'Audiència Nacional Juan Del Olmo va deixar-lo en llibertat amb una fiança de 15.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.