Política

Nadal qualifica de 'valenta' l'actuació de Montilla a Madrid i respon a Mas que es fixi en les oportunitats que ell perd

ZONA METROPOLITANA

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha respost aquest dijous a les crítiques que el líder de l'oposició Artur Mas ha fet sobre l'actuació del president de la Generalitat, José Montilla, en la seva visita d'aquest dimecres a Madrid. Segons Nadal, Montilla va aprofitar una gran oportunitat 'per dir el que volia dir amb voluntat i ganes'. Pel conseller, el que hauria de fer Mas és fixar-se en 'les oportunitats que perd ell' i 'analitzar la seva pròpia trajectòria'.

Preguntat pel Consorci que tant la Generalitat com l'Ajuntament de Barcelona volen impulsar amb el govern espanyol per a la gestió de les inversions en infraestructures a Catalunya, Nadal ha reiterat que el Govern ja ha començat a parlar amb el ministeri de Foment i que ho continuarà fent 'fins que ens posem d'acord'. Nadal ha fet aquestes declaracions després de la inauguració d'una jornada sobre el llibre d'estil dels sectors d'activitat econòmica de l'Incasol en el marc del saló Barcelona Meeting Point.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.