Política

Castro reapareix en vídeo i per telèfon

El líder cubà apareix novament al costat d'Hugo Chávez

El líder cubà, Fidel Castro, va parlar ahir en directe per telèfon amb el seu homòleg veneçolà, Hugo Chávez, durant l’emissió radiotelevisada del programa Aló presidente difosa per la televisió nacional cubana, que ahir feia una edició especial des de Santa Clara (al centre de l’illa) en memòria del Che Guevara. “Puc veure la teva mà esquerra, sé que ets d’esquerres”, li va dir Castro al seu amic, que tenia alçada la mà esmentada.

La conversa telefònica es va produir immediatament després de la difusió d’un vídeo amb imatges de la reunió de quatre hores que els dos mandataris van tenir dissabte a l’Havana.

El Comandante, que està convalescent des de fa més de 14 mesos d’una greu malaltia intestinal que el va obligar a delegar el poder en el seu germà Raúl el juliol del 2006, surt al vídeo amb un xandall amb els colors de la bandera cubana, amb aspecte fràgil però espavilat. Fins i tot, durant uns segons, se’l veu dret per encaixar amb Chávez. “Les idees de la Revolució estan per tot Amèrica Llatina i avui les circumstàncies són més propenses que mai perquè rebroti la revolució de la qual va parlar el Che”, va comentar Castro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.