Política

Almenys 24 morts i 37 ferits en un doble atemptat prop d'Islamabad

Com a mínim 24 persones han mort i 37 han resultat ferides en dos atemptats, un d'ells suïcida, perpetrats en un autobús i en un mercat de Rawalpindi, prop de la capital paquistanesa, Islamabad, segons han informat fonts oficials.

La primera bomba ha esclatat en un autobús que passava pel Mercat Qasim de Rawalpindi i ha causat 17 morts i una trentena de ferits, segons el ministre paquistanès de l'Interior Aftab Ahmed Khan Sherpao.

La segona explosió ha estat en un mercat de la ciutat i ha deixat set morts i una desena de ferits, ha afegit Sherpao, que no ha descartat que la xifra de morts pugui pujar ja que 11 dels ferits estan en situació crítica. L'explosió ha estat provocada per un terrorista suïcida que anava en una motocicleta i que ha fet detonar els explosius que portava quan era a prop d'una comissaria de Policia, han assenyalat fonts policials.

De moment, es desconeix l'autoria dels atemptats ja que cap grup els ha reivindicat.

El número d'atacs al Pakistan s'ha incrementat des de que l'Exèrcit va llançar, el passat juliol, l'operació contra la Mesquita Roja d'Islamabad.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.