Política

Brown no assistirà a la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics

El primer ministre britànic, Gordon Brown, no assistirà a la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics de Pequín, segons han confirmat fonts de Downing Street. Brown només assistirà a la cerimònia de clausura de les Olimpíades, en què Londres rebrà el testimoni olímpic.

La secretària d'Estat britànica per als Jocs Olímpics de Londres 2012, Tessa Jowell, serà qui representi al Regne Unit en l'acte inaugural, que se celebrarà el 8 d'agost a Pequín. Una portaveu de la residència oficial del primer ministre britànic, citada per l'agència local de notícies PA, ha assegurat que la intenció de Brown ha estat sempre assistir únicament a la cerimònia de clausura dels Jocs i que la decisió de no anar a l'acte inaugural no representa un boicot.

Boicot conjunt
El Parlament Europeu vota dijous una resolució que demana als líders de la Unió Europea (UE) que es plantegin un boicot conjunt de la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics de Pequín si les autoritats xineses no donen mostres de dialogar per a solucionar el conflicte del Tibet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.