Política

Zapatero anuncia que el superàvit del 2007 supera el 2% del PIB

En l'acte del comite general del PSOE s'han aprovat totes les llistes del partit per les eleccions del 9 de març

En un discurs en què ha tornat a demanar "una majoria més àmplia" per continuar impulsant el seu programa i per "reforçar la convivència", el president espanyol Zapatero ha anunciat que, contradient el catastrofisme del PP, l'estat espanyol ha tancat el 2007 amb un superàvit superior al 2% del PIB.

"El futur de l'estat, ha dit, no passa per la recessió ni pels retalls", sinó "pel creixement econòmic", la creació d'ocupació i l'augment de les polítiques socials. Així, Zapatero ha acusat el PP de retallar les ajudes socials, les beques i l'habitatge social durant les seves legislatures. "Quines mesures portarien a terme ara que diuen que hi ha resseció?", s'ha preguntat.

El PP, el partit de la "por"
El president del govern espanyol també ha definit el PP com el partit de la "por" en contraposició als valors de "confiança" i "convivència" que, segons ha assegurat, inspiren tot el projecte polític del PSOE per a l'estat espanyol.

En l'acte del comite general del PSOE s'han aprovat totes les llistes del partit per les eleccions del 9 de març, més paritaries, amb el 40% de dones, i amb el 40% dels cap de cartells renovats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.