Política

Mas diu que Zapatero és "una persona que ho promet tot i no compleix res"

CATALUNYA

El president de CiU, Artur Mas, ha dit aquest divendres al vespre que per "identificar bé els socialistes, i a Zapatero en particular", s'ha de pensar en "una persona que ho promet tot i no compleix res".

Mas, que ha assegurat tenir una dilatada experiència personal que ho certifica, ha fet aquesta afirmació davant la darrera promesa electoral del Partit Socialista d'invertir 10.000 milions d'euros per millorar la xarxa ferroviària catalana.

El president de CiU també ha explicat que s'estan trobant amb "una paret" quan intenten arribar a un acord amb el Govern per consensuar un Pla Nacional d'Infraestructures. Ha criticat que el projecte presentat pel Govern no concreti actuacions, calendaris ni pressupostos i ha afegit que "ni fan ni deixen fer" un pla "vital" per al futur de Catalunya. Sobre el tema de la sequera, Artur Mas ha dit que haver de portar aigua amb vaixells "no és d'un país de primera" i ha reiterat la seva aposta pel transvasament del Roine.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.