Política

Montilla anuncia la intenció del govern català de congelar els sous dels alts càrrecs

Política

El president de la Generalitat, José Montilla, ha manifestat aquest dimecres que ''és intenció del Govern proposar la congelació dels sous dels alts càrrecs''. ''No té molta importància des del punt de vist econòmic, però sí des del punt de vista simbòlic'', ha declarat Montilla durant el torn de rèplica als grups parlamentaris. Montilla també ha replicat al president de CiU, Artur Mas, que l'Executiu català està més preparat per sortir de la crisi que l'any 93.

Al ple del Parlament, Montilla ha afirmat que ''la crisi no és un arma per llençar contra el govern''. En aquest sentit, ha declarat que ''totes les crítiques, les idees, aportacions i propostes que facin els diferents grups de la cambra seran benvingudes i estudiades''.
El president de la Generalitat ha ressaltat que ''fa anys que s'està treballant en la direcció correcta per afrontar el necessari canvi de model''. Montilla ha assegurat que el govern aplica diferents mesures que constitueixen ''un veritable pla d'atac contra la crisi''.

El cap de l'Executiu ha remarcat que les seves prioritats davant la crisi passen per ''ajudar les famílies que ho passen malament, ajudar a esmorteir l'efecte de la desacceleració acusada al sector de la construcció residencial, ajudar les empreses que pateixen per culpa de les tensions en el mercat financer, fomentar mesures de contenció de la inflació, i de contenció a la pròpia administració de la Generalitat''.

Montilla ha fet una crida al consens perquè ''probablement no hi ha cap llei, de les que avui té el Govern en la seva agenda parlamentària, que exigeixi tanta responsabilitat, tant de realisme, tant de consens i tanta voluntat constructiva per superar els problemes que pot comportar la situació econòmica''.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTATS UNITS

Biden: “Sóc el candidat més qualificat per guanyar i per governar”

BARCELONA
política

Vox deixa el PP al País Valencià pels menors acollits

madrid

Orbán, l’aliat incòmode

Barcelona
Isaac Ramió
Alcalde de Sarrià de Ter (Poble Actiu Sarrià, PAS)

“El pla de sanejament inclou mesures correctores”

Sarrià de Ter
Cimera de l’OTAN

Zelenski veu “molt a prop” l’adhesió d’Ucraïna a l’Aliança

Barcelona
ESTATS UNITS

Els donants s’impacienten amb Biden i la seva resistència a plegar

BARCELONA
Guerra a Ucraïna

Washington i Berlín frustren un complot rus per matar un fabricant d’armes

Barcelona
judicial

Aguirre va denegar l’amnistia a Puigdemont obviant a la fiscalia

barcelona
Estat espanyol

Un informe de la UCO descarta la participació de Gómez en adjudicacions

Barcelona