Política

Ciutadans denuncia pintades amenaçadores al negoci particular de la família Rivera a Granollers

ZONA METROPOLITANA

Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's) ha denunciat les pintades que s'han trobat al negoci particular dels pares del president del partit, Albert Rivera, a Granollers. A les pintades, fetes a la porta exterior del comerç, es poden veure una diana i insults dirigits al mateix Albert Rivera i la seva família, segons ha comunicat C's.

Davant aquests fets, el president de C's ha considerat que "el nacionalisme està creant autèntic odi entre els ciutadans, marcant la gent i les famílies en funció de la seva ideologia".

Rivera ha afegit que no hi ha gaire diferència entre aquestes pintades i "les marques que posaven els nazis als jueus". Així mateix, C's ha recordat que no és la primera vegada que el negoci de la família Rivera és atacat, ja que l'abril del 2005, setmanes abans que Albert Rivera fos escollit president de C's, els van trencar els rètols de la botiga i més tard es va saber que els autors "eren dos joves independentistes".
En aquest sentit, C's també ha volgut recordar que Rivera ha rebut diverses amenaces de mort a la seva pròpia casa, com les del dia 20 de setembre, quan dos militants de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) van deixar a la porta del seu domicili una foto de Rivera amb una bala incrustada al cap.

La família de Rivera ja ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra i confia que en breu es pugui aclarir qui és l'autor d'aquest atac.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.