Política

Quatre morts i dotze ferits en un atemptat al centre de Bagdad

Almenys quatre persones han mort i dotze més han resultat ferides avui després de l'explosió d'un cotxe bomba al centre de Bagdad, segons han informat fonts policials.

El vehicle, que ha esclatat cap a les 12, estava estacionat a les proximitats d'un centre comercial en un dels principals carrers del barri de Kerrada, àrea de majoria xiïta, i es desconeix quin era l'objectiu de l'atac.

Diversos comerços i edificis propers s'han vist afectats per l'explosió. Després de l'incident, la zona ha sigut acordonada davant la possibilitat que hi hagués més artefactes.

En els últims anys, el barri de Kerrada ha sigut un important objectiu de la insurrecció sunnita i els seus carrers s'han convertit en l'escenari de desenes d'atemptats, molts dels quals amb cotxe bomba, que han deixat centenars de morts.

Malgrat l'acció d'avui, el nivell de violència a Bagdad i en altres regions del país han disminuït considerablement en els últims mesos gràcies a les campanyes llançades contra la xarxa terrorista d'Al-Qaida a l'Iraq.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.