Política

Zapatero: "Espanya no es trenca"

El president del govern ironitza que ha demanat un informe sismològic que confirma que no hi ha esquerdes a la península

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat avui a València que Espanya "no es trenca" sinó que està "més unida que mai" perquè els ciutadans tenen "més drets i confiança en el futur".

"He demanat un informe a l'organisme de control de moviments sísmics i m'ha confirmat que en la part de la Península Ibèrica que correspon a Espanya no s'ha detectat cap esquerda ni falla, i per tant Espanya no es trenca" , ha indicat, irònicament, Zapatero, fent referència al discurs del PP dels últims quatre anys.

Rodríguez Zapatero ha acusat el PP de "seguir mentint" amb "el que ha succeït en la nostra política exterior i el que succeeix en el nostre país" i de practicar "a falta d'idees, propostes i projectes de la mentida", també en precampanya, que ha afirmat que "ara diuen que es trenca l'economia".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.