Política

Zapatero defensa la gestió d'Álvarez després de petició Parlament de dimissió

El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha defensat avui la gestió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, després que el parlament català hagi demanat aquesta setmana la seva dimissió.

"Aquesta ministra de Foment serà la ministra de tota la democràcia que més quilòmetres d'alta velocitat i d'autovia ha realitzat", ha destacat Zapatero en un míting organitzat pel PSOE a Màlaga, al costat del president de la Junta d'Andalusia, Manuel Chaves, i la ministra de Foment.

"Qui no fa res no té problemes"
"Qui no fa res no té problemes, qui no fa obres no té problemes, però qui fa moltes obres pot tenir algun problema", ha subratllat el cap de l'executiu.

Zapatero, d'una altra banda, ha advertit que, si les eleccions del 2004 van ser importants, les del març del 2008 són "decisives" per al lideratge d'Espanya al començament del segle XXI, i ha defensat la seva política de diàleg per resoldre conflictes davant la "prepotència".

La millor via: el diàleg
Respecte a la gestió del Govern davant els problemes registrats amb el Txad i amb Veneçuela, s'ha mostrat convençut que "la prepotència i la pretesa superioritat aguditza els conflictes", mentre que el respecte i el diàleg és el camí per arreglar-los.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.