Política

El PSOE considera "indignant" que el govern basc demani la llibertat de l'alcaldessa d'Arrasate

El secretari general del PSE-EE a Biscaia, José Antonio Pastor, ha considerat aquest dissabte "indignant" que el govern basc demanés ahir divendres, en un comunicat oficial, la posada en llibertat de l'alcaldessa d'Arrasate, Inocencia Galparsoro (ANB), utilitzant "els mateixos arguments que l'esquerra abertzale el dia anterior, dient que la Justícia està manipulada pel poder polític".

En declaracions, Pastor ha explicat que el comunicat del govern basc ha suposat "una notícia sorprenent per desagradable". A més, referint-se al que ell considera com arguments de l'esquerra abertzale, ha advertit que implica "un discurs perillosíssim per a un govern que es qualifica de legítim, perquè dóna la raó als qui no saben distingir que en un Estat de dret el poder legislatiu, l'executiu i el judicial són poders independents i està legitimant determinats discursos de l'esquerra abertzale".

El dirigent dels socialistes biscaïns ha reconegut que "no s'entén gaire bé" perquè fa unes setmanes, malgrat la sol·licitud del PSOE, el govern basc va ser "incapaç de fer un manifest públic de suport a les mocions de censura", per a, poc "després, amenaçar-nos amb retirar aquest suport si seguíem criticant al Govern" i "per ara cometre un error com una casa gravíssim, que és utilitzar exactament el mateix argumentari que usa el món de l'esquerra abertzale".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.