Política

Sis morts en un atac a prop del consolat dels Estats Units a Istanbul

Turquia

Sis persones han mort en un atac d'un grup armat a les portes del consolat dels Estats Units a Istanbul. Tres dels morts són membres del grup armat i els altres tres, policies.

L'amabaixador nord-americà a Turquia, Ross Wilson, ha assegurat que es tracta "clarament" d'un atac terrorista.

Segons ha informat el governador de la ciutat, Muammer Guler, un dels policies ha mort al lloc dels fets i els altres dos en un hospital pròxim. El tiroteig ha durat prop d'un quart d'hora, segons testimonis presencials.

"Els assaltants eren quatre persones. Tres d'ells han sortit d'un automòbil i han disparat la policia", ha explicat un testimoni que havia anat al consolat per sol·licitar un visat. El quart ha fugit en l'automòbil, ha afegit.

Segons l'agència de notícies Anatolia, un dels policies morts treballava en el consolat i els altres tres eren agents de trànsit.

A més dels sis morts hi ha hagut dos ferits més, un civil i un altre policia, que han estat hospitalitzats amb ferides lleus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.