Política

Bono prefereix que hi hagi baixes de terroristes abans que de guàrdies civils

L'exministre de Defensa José Bono desitja que no hi hagi "baixes", però "si n'hi ha d'haver", que no siguin de l'Estat, ha assenyalat arran de les lesions que van rebre els presumptes membres d'ETA Igor Portu i Martín Sarasola, després de l'ús de la força que va haver de fer servir la Guàrdia Civil en la seva detenció.

"Si jo hagués de dirigir un consell als guàrdies civils els diria que no hi hagi baixes, però si n'hi ha d'haver, que no siguin nostres", ha manifestat en declaracions a RNE.

Bono també ha fet una crida a tots els espanyols perquè "es posin de part de qui han de posar-se", al mateix temps que ha subratllat que "els ciutadans i els assassins" tenen drets, però els membres de la Guàrdia Civil "també en tenen".

"Demanaria a tots els espanyols que s'imaginin que són pares d'aquest guàrdia civil que ha de detenir dos canalles, dos assassins, que porten cada un una pistola a la butxaca, que hi pensin i que es posin de part de qui hagin de posar-se", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.