Política

Mas presenta el seu projecte de Casa Gran del Catalanisme com a única alternativa 'al monopoli socialista'

CATALUNYA

El líder de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, s'ha referit al Congrés Nacional del partit, que té lloc el pròxim mes de juliol, com a la "gran plataforma de llançament" del projecte conegut com a "Casa Gran del Catalanisme", que segons ha dit s'ha d'agrupar per fer front al "monopoli de poder socialista" que existeix avui en dia a Catalunya.

"Els socialistes controlen tots els grans centres de poder", ha assegurat el líder convergent, i ha remarcat el perill que suposa que aquest "monopoli" s'exerceixi amb "sectarisme".

Mas ha reivindicat el paper d'aquest projecte de Casa Gran del Catalanisme com a "única alternativa" real al poder socialista.

El consell nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha començat a quarts d'11 d'aquest matí de dissabte i s'ha allargat fins a quarts de 3. La llarga durada ha provocat que a l'hora de la presentar la ponència central, base textual del congrés de juliol, hi quedessin només la meitat dels consellers a l'auditori, segons han informat fonts del CDC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.