Política

Sirera creu que Nebrera no es presentarà com a candidata per ser presidenta del PP català

"Nebrera comparteix moltes coses amb mi i no pot tenir discrepàncies amb el que represento". Així de contundent s'ha mostrat Daniel Sirera quan ha parlat de la intenció de Nebrera de presentar-se com a candidata del Partit Popular a Catalunya, en el proper congrés de la formació.

"Crec que és important que, quan algú es presenta a un congrés, i no ho dic només per la Montse sinó també per qualsevol persona que s'hi vulgui presentar, ha de tenir molt clar què vol fer i ha de tenir la capacitat de poder-ho explicar, de saber quin projecte polític té previst dur a terme", ha afirmat Sirera.

Per altra banda, Sirera també s'ha pronunciat sobre la candidatura anunciada per Esperanza Aguirre. Ell aposta "personalment" perquè Mariano Rajoy continuï sent el president del PP i no creu que Aguirre presenti candidatura. "Esperanza Aguirre és una magnífica presidenta de la Comunitat de Madrid, igual que Alberto Ruiz Gallardón és el millor alcalde que mai ha tingut Madrid, i estic convençut que tots dos faran tot el que estigui a les seves mans perquè Mariano Rajoy sigui el proper president del govern", ha assegurat.

En referència a la possibilitat que Magdalena Álvarez repeteixi com a ministra en el nou executiu de José Luis Rodríguez Zapatero, Sirera ha afirmat que seria "una burla i un desastre total, no només per a Catalunya sinó també per al conjunt d'Espanya". "El fet que Magdalena Álvarez pugui tornar a ser ministra de Foment, o del que sigui, és un insult a la intel·ligència de totes aquelles persones que creiem que un govern ha de ser seriós i s'ha de preocupar dels problemes reals de la gent. I la senyora Álvarez, no només per la seva ineficàcia sinó també pel seu tarannà profundament xulesc, crec que no es mereix formar part del govern d'Espanya", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

ERC abandonarà la negociació amb el PSC si no hi ha un acord a final de mes

barcelona
Estat espanyol

Barrabés diu que es va reunir amb Begoña Gómez i Pedro Sánchez a la Moncloa

Barcelona
política

La consellera Natàlia Mas predica a Madrid que el finançament singular no perjudica ningú

madrid
judicial

Interior ha rebut 21 peticions en un mes per al retorn de multes

barcelona
política

Arrenca el judici als vuit veïns del Raval encausats per escridassar Vox el setembre de 2020

Barcelona
Política

Registrada la reforma de la llei d’estrangeria per al repartiment de menors

barcelona
Estats Units

Biden insta a “refredar” l’ambient polític després de l’atemptat contra Trump

Barcelona
Política

L’ANC denuncia un atac “feixista” a la seu nacional de Barcelona

barcelona
Perú

Alberto Fujimori serà candidat a les eleccions presidencials

Barcelona