Política

Un blog proposa una selecció espanyola "alternativa", formada per nacionalistes no espanyols

Jornada insòlita

El blog Ciudadanos en la prensa, proper als postulats polítics d'Unión, Progreso y Democracia i, a la vegada, contrari als postulats de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía, partit al qual acusa de treballar a favor de la independència de Catalunya, ha publicat un fotomuntatge on proposa una selecció espanyola formada per destacades personalitats de l'àmbit nacionalista català i basc.

Així, per a l'autor del blog, seria possible uns seleció espanyola formada pel jugador del Barça Oleguer Presas; el lehendakari Juan José Ibarretxe; el líder abertzale Arnaldo Otegi; l'actor Joel Joan; el portaveu d'ERC a Madrid, Joan Ridao; el líder d'Esquerra Independentista, Uriel Bertran; el nou president d'Esquerra, Joan Puigcercós; el líder de Reagrupament.cat, Joan Carretero; el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira; el president del Barça, Joan Laporta, i el terrassenc Franki, que, per cert, té una retirada a Sergio Ramos.

La sorprenent proposta inclou una alineació amb un futbolista professional i dos bascos que, suposadament, podrien ocupar plaça de jugador comunitari. La victòria de la selecció espanyola davant la italiana ha permès disparar la ironia sobre un equip que portava anys i panys incapaç de superar els quarts de final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.