Política

Madí veu Montilla un "antilíder" amb "menys carisma que un llapis de fusta"

Madí ha advertit que José Montilla "d'aquí a les eleccions generals, actuarà en clau del comitè electoral del PSOE"

El portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), David Madí, considera que el president de la Generalitat "és una persona gris, mediocre, un antilíder, que té menys carisma que un llapis de fusta".
"Malgrat tots els desastres que estan passant i la sensació que Catalunya ha caigut en la segona divisió, la seva actitud estarà coordinada des del comitè electoral del PSOE", ha lamentat.

Segons Madí, "hi ha una cosa que està per damunt de tot en el seu esquema polític, que en aquests moments és la prioritat de les eleccions espanyoles" i la victòria a les urnes de José Luis Rodríguez Zapatero. Madí ha advertit que José Montilla "d'aquí a les eleccions generals, actuarà en clau del comitè electoral del PSOE".

Madí ha restat transcendència al discurs de Montilla del 7 de novembre passat a Madrid, on va advertir que hi ha un "allunyament creixent" de part de la societat catalana al projecte d'Espanya.

Segons l'opinió del portaveu de CDC, "va ser un discurs absolutament avorrit, com tots els que fa Montilla, no hi va haver cap plantada" al Govern d'Espanya i, en canvi, sí que hi va haver "unes certes ganes d'exageració" per part de sectors polítics i mediàtics respecte al veritable calat de la intervenció del president català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.