Política

Montilla manifesta que ''no s'entén un socialisme català fort que no treballi per un socialisme espanyol fort''

Política

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha traslladat als representants dels socialistes catalans al Congrés federal del PSOE que ''han de fer arribar la veu de Catalunya'' al conjunt del socialisme espanyol. En aquest sentit, Montilla ha remarcat que ''no s'entén un socialisme català fort que no treballi per un socialisme espanyol fort''. El primer secretari del PSC ha declarat que no aconseguiran el seu objectiu els qui busquen fractures entre el PSC i el PSOE.
Instants abans de la reunió de delegats del PSC que participaran en el 37è congrés del PSOE, que tindrà lloc a Madrid els propers dies 4, 5 i 6 de juliol, Montilla ha afirmat que els socialistes catalans aborden el seu congrés ''amb cohesió i unitat''. El primer secretari del PSC ha apostat per ''recollir més sensibilitats'' i ha dit que ho han de fer ''plegats''.

Montilla ha manifestat que el PSC és ''l'únic partit que es comporta com a partit nacional, com un partit que vetlla pels interessos de tothom''. El PSC ''és el partit que millor representa la Catalunya que sap el que vol i que sap on va'', ha ressaltat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.