Política

Sirera veu "molt complicat" arribar a un acord amb CiU després de les eleccions

CATALUNYA

El president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, ha qualificat de "molt complicat" un possible acord dels populars amb CiU després de les eleccions del 9 de març. "Tots els seus dirigents ja han dit per activa i per passiva que ells prefereixen donar suport al senyor Zapatero", ha comentat Sirera, 'i, per tant, CiU ja ha decidit quin és el seu futur: tornar a fer president del govern aquell qui ha fet coses tant nefastes per Catalunya en els darrers quatre anys'.

El president popular català ha acompanyat aquest dissabte a la tarda a la candidata del PP per Girona, Alicia Sánchez-Camacho, durant l'exposició de les propostes del partit pel que fa al TGV i el seu traçat per la capital gironina. Sánchez-Camacho ha defensat el soterrament del tren convencional al sector de Pedret, ha donat suport a la creació d'una delegació gironina de la Plataforma de damnificats per l'AVE i ha anunciat la creació d'una oficina d'informació virtual del TGV.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.