Política

Oliver Stone filmarà l'alliberament dels ostatges segrestats per les FARC

Colòmbia

El director de cinema nord-americà Oliver Stone s'ha unit a la missió d'alliberament dels ostatges segrestats per les FARC i ha viatjat amb els negociadors fins a Colòmbia, amb l'objectiu de rodar una pel·lícula basada en aquest tema.

"No tinc esperança en les FARC, però sembla que són un exèrcit rural lluitant per una vida digna", va afirmar el cineasta, i va afegir que "si tu lluites, lluites per guanyar".

Stone forma part de la comitiva internacional desplaçada fins a Villavicencio en espera de l'alliberament de l'excongressista colombiana Consuelo González de Perdomo, de l'excandidata a la vicepresidència de Colòmbia Clara Rojas i el seu fill Emmanuel, nascut en captiveri i que ha donat nom a l'operació, anomenada pel president de Veneçuela, Hugo Chávez, operació Emmanuel.
El cineasta assegura que no té por de ser capturat per la guerrilla i ha fet broma que si el segrestaven "estaria bé que els intercanviessin per deu ostatges". "Bromes a part, no estic preocupat, perquè si les FARC fessin això, suposaria una condemna universal", va sentenciar Stone.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.