Política

Mas i Giró fan costat a Noguer a Banyoles

El candidat a la reelecció per Junts es reuneix amb empresaris

L’expresident el presenta com “un valor segur de futur” de la ciutat

El candidat a la reelecció a l’alcaldia de Banyoles, Miquel Noguer (Junts) s’ha reunit en un dinar amb una representació del teixit empresarial de la ciutat, acompanyat de l’expresident de la Generalitat Artur Mas i l’exconseller d’Economia Jaume Giró. Pel primer, Noguer és l’exemple “d’alcalde que estima la seva ciutat, que ha demostrat rigor, responsabilitat i ganes d’atendre totes les necessitats que se li plantegen”, i l’ha qualificat de “valor segur pel futur d’una ciutat com Banyoles, que ha esdevingut un exemple per tot el país”.

De la seva banda, l’alcaldable ha assenyalat: “Ara és el moment no només de plantejar què ens queda per fer, sinó de com afronto -el meu equip i jo- aquestes pròximes eleccions municipals”. D’altra banda, ha subratllat que manté intacte la il·lusió i l’ambició per poder continuar la transformació de Banyoles, basada en “la honestedat, el compromís, la responsabilitat i l’estabilitat”.

Està previst que a finals de mes Miquel Noguer anunciï les persones que l’acompanyaran a la llista electoral i les línies mestres del programa. Serà la cinquena ocasió consecutiva que Noguer aspirarà a l’alcaldia, després que les quatre anteriors aconseguís el triomf (amb CiU i Junts), les tres últimes, amb majoria absoluta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia